Beurzen

Bouwinnovatie 2019: alles over bouwen, renoveren, interieur en wonen

Bouwinnovatie 2019 is dé beurs voor bouwen en renoveren in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak. Je kan er op zoek gaan naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren. Een beurs die je echt niet mag missen! Plan alvast je beursbezoek.

"Gezond", ook bij bouwen en verbouwen

Tijdens Bouwinnovatie 2019 richten ze onze ogen op 'gezond wonen'. Het beursthema heeft één doel: de mensen laten genieten van een gezond wooncomfort. En met gezond doelen ze op een woning die met duurzame materialen en technieken is gebouwd en ingericht. Een nieuwbouw biedt van bij het begin meestal alle mogelijkheden om het comfort en een gezonde woonomgeving naar jouw wensen aan te pakken. Bij een renovatie loont het eveneens de moeite om te investeren in technieken zoals domotica, ventilatie, isolatie, vloer-of wandverwarming, zonwering … maar ook bv. stil te staan bij inspanningen voor het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit.

De binnenluchtkwaliteit verbeteren

Denk hierbij aan ‘gezonde’ keuzes wat betreft ruwbouwmaterialen, isolatiemateriaal, vloerbekleding en verven. Schenk dus aandacht aan duurzame en verantwoorde materialen voor wanden, vloeren, afwerking en inrichting van de woning

Gratis infosessies

Tijdens elke beursdag worden er interessante infosessies georganiseerd. Deze starten telkens 1 uur na de opening, ze zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. De infosessies worden in een centraal gelegen locatie tijdens Bouwinnovatie 2019 georganiseerd. 

Bezoek Beursinnovatie 2019 >>

Recente artikelen