Renoveren

Een spiksplinternieuwe badkamer in 10 werkdagen

Een nieuwe badkamer geeft altijd een extra touch aan uw huis. De badkamer is belangrijk en we besteden er graag veel aandacht aan. Een badkamerrenovatie is echter geen kleine klusje. De mogelijkheden zijn enorm en er zijn heel wat bedrijven die pretenderen in staat te zijn om uw badkamer te vernieuwen. Als bouwexpert kwam ik laatst in contact met de vakmensen van Camee. Ze zijn specialist in badkamerrenovatie en hebben al heel wat projecten succesvol afgerond.

Omdat ik hier nog maar weinig over badkamers bezig ben geweest, heb ik hen gevraagd om ons hun aanpak kort en bondig uit de doeken te doen. Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. Ze komen afspraken na en begeleiden ze u van a tot z. Lees verder om te zien hoe ze dit aanpakken.

Dag 1 :: de oude badkamer volledig uitbreken en strippen

De eerste dag houdt meestal het volledig uitbreken en strippen van de badkamer en/of douche. Daar komt veel vuil en stof bij kijken, maar ook daarmee houden we steeds rekening door vooraf alles zoveel mogelijk af te dekken. Na de breekwerken wordt alles netjes opgekuist. Dit sowieso bij iedere klus die we uitvoeren.

Dag 2 :: voorziening of heraanleg sanitaire leidingen en afvoeren

De tweede dag worden de sanitaire leidingen en afvoeren heraangelegd of terug als nieuw geïnstalleerd. Ze zijn van cruciaal belang en moeten lang meegaan. Daarom werken we steeds met ecologische en duurzame materialen.

Dag 3 :: voorziening of hersituering van de elektriteit

Op de derde dag worden de elektrische kabels, bedieningspanelen en schakelaars geïnstalleerd volgens de nieuwste technologieën zoals u ze nooit eerder hebt ervaren. Omdat veel schakelaars en panelen in veel huizen allang niet meer voldoen aan de nieuwe Europese normen, trekken we hier steeds een dag voor uit.

Dag 4 en 5 :: voorziening chape en waterproof bezetting van de muren

Op de 4e en 5e dag wordt de nieuwe chape gelegd, alsook de muren worden voorzien van waterproof bezetting. Alles wordt waterdicht gemaakt zodat geen druppel meer kan ontsnappen. 

Dag 6 :: Tegelwerken

Dag 6 wordt geheel gewijd aan het zetten van de tegels. Afhankelijk van wat de klant koos, wordt uw badkamer betegeld en begint uw nieuwe badkamer vorm te krijgen. 

Dag 7 :: het plafond

Op dag 7, meestal het begin van een nieuwe werkweek en na het weekend, is alles goed gedroogd. Een spanplafond is hierbij een uitstekende optie. We installeren het plafond en verzorgen ook de verlichting in het plafond.

Dag 8 :: het sanitair

Dag 8 omvat alles te maken met het sanitair van uw nieuwe badkamer. Kranen, knoppen, boilers, toilet, bad, wastafels enz. worden geïnstalleerd, aangesloten en getest.

Dag 9 :: de finale afwerking van een tijdloze badkamer

Vervolgens gaan op dag 9 alles netjes afwerken en afronden. Hoeken en naden worden opgespoten met anti-schimmel siliconen. In een laatste ronde wordt de verlichting en alle apparatuur voor een tweede maal getest in volle werking en worden alle nieuwe functionaliteiten van de badkamerelementen piekfijn uit de doeken gedaan.

Dag 10 :: geniet van met volle teugen van een modern staaltje topwerk

Op dag 10 genieten onze klanten voluit van een ultra-moderne, landelijke of een volledig gepersonaliseerde badkamer.

Meer weten over het verbouwen van uw badkamer?

Wenst u meer te weten over het renoveren van uw badkamer, een offerte op maat en een ontwerp dat volledig bij uw smaak en binnen uw budget past? Schuif dan eens aan tafel met de bouwspecialisten van Camee. U zal versteld staan wat er allemaal mogelijk is en van hun vakkennis over het vernieuwen van badkamers.

Recente artikelen