Ramen en deuren

Schüco rekent op vakmanschap

Fabrikanten van ramen, deuren en schuiframen zijn er meer dan voldoende op de markt. Het is als vakman dan ook een kunst om het kaf van het koren te scheiden en met de juiste partner in zee te gaan. De PVC ramen en deuren van Schüco voldoen alvast aan mijn verwachtingen. Deze Duitse fabrikant levert niet alleen kwaliteit, ze leveren me ook nog eens de nodige ondersteuning, waardoor ik mijn vak naar behoren kan uitvoeren. Geen vraag is deze fabrikant van PVC ramen en (schuif)deuren te veel en prijs-kwaliteit zijn ze niet te overtreffen.

Schüco is in meer dan 80 landen actief en behoort al heel wat jaren tot de top in pvc ramen en deuren. Ik ben dus zeker niet de enige vakman die bij de pvc ramen en deuren van deze fabrikant zweert als het om kwaliteit, design op maat, energiezuinigheid en veiligheid. Wereldwijd kunnen zoveel professionals zich toch niet vergissen?

De vier eigenschappen van Schüco

Alle afzonderlijke profielen en voordelen tot in de puntjes beschrijven zou ons veel te ver leiden, maar de kenmerken van de pvc ramen en deuren van Schüco vallen eigenlijk tot deze vier punten terug te brengen:

1. Energiezuinig en de hoogste isolatiewaarden
Alle pvc ramen, deuren en schuiframen voldoen aan de hoogste isolatiewaarden. Concreet wil dit zeggen dat er amper energieverlies is en je steeds geniet van een optimale isolatie. Dit zowel in de winter als in de zomer. Het plaatsen van deze deuren en ramen merk je dan ook onmiddellijk op je energiefactuur. Je bespaart op een heel eenvoudige manier energie en verdient je kosten razendsnel terug.

2. Veiligheid boven alles bij Schüco
Niet alleen beschermen de pvc ramen en deuren je tegen weer en wind, ze zijn ook inbraakveilig. De hoge standaardbescherming kan heel eenvoudig nog verhoogd worden en je kiest zelf de weerstandklasse. Je ramen en deuren kunnen zelfs automatisch afgesloten worden als je het huis verlaat.

3. Het ultieme wooncomfort
Schüco gebruikt de laatste nieuwe technologie in zijn pvc ramen en deuren en alles kan dan ook automatisch. Openen, sluiten en ventileren: het is allemaal mogelijk met een simpele druk op de knop. Het ultieme comfort.

4. Design op maat
Bij Schüco hebben ze oog voor design. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. De pvc ramen en pvc deuren zijn in heel wat kleuren verkrijgbaar en ook op het vlak van dikte zijn er geen belemmeringen. Het design valt naadloos aan te passen aan de stijl van je woning en dat zonder aan comfort in te boeten.

Niet twijfelen aan Schüco

Voor wie denkt dat zoveel kwaliteit onbetaalbaar is, die heeft het mis. De pvc ramen en deuren van Schüco zijn best betaalbaar, zeker als je uittelt hoeveel geld je bespaart door de optimale isolatie en het aantal jaren dat deze kwalitatieve profielen meegaan.

Voor mij zijn er weinig andere fabrikanten die aan de kwaliteit van dit Duits bedrijf kunnen tippen, dat staat vast.

Recente artikelen