Ramen en deuren

Kömmerling of Schüco? Tussen welke pvc ramen en systeem kies je nu?

Schüco?

Schüco mag dan geen evidente naam zijn om uit te spreken, in de wereld van pvc ramen en deuren klinkt die van Schüco wel als een klok. Deze Duitse fabrikant fabriceert al jaren pvc ramen van topkwaliteit en is de voorbije jaren dan ook uitgegroeid tot dé referentie in de sector samen met hun concullega Kömmerling. 

Kömmerling?

Nog minder evident om uit te spreken is het Duite topmerk Kömmerling wel. Kömmerling draait al heel wat jaren mee en levert een ongeziene kwaliteit voor een verbluffende prijs. Niet onlogisch dat de pvc ramen en pvc deuren van Kömmerling zo populair zijn geworden de voorbije jaren.

Wanneer kies je voor PVC ramen van Schüco?

Design, comfort, energiezuinigheid en veiligheid. Dit zijn de 4 belangrijkste punten waar Schüco mee scoort. De pvc ramen van Schüco zijn in niet minder dan 80 landen verkrijgbaar en wereldwijd kan je dan ook rekenen op de kwaliteit van deze fabrikant. Niet alleen zien deze ramen er goed uit, de keuze is ook enorm. Bovendien behoren de pvc ramen en deuren van Schüco tot de meest energiezuinige op de markt. Omdat ze uitstekend isoleren zullen je energiekosten stevig dalen. Als laatste punt willen we ook nog meegeven dat de pvc ramen en deuren van Schüco stuk voor stuk verstevigd zijn. Zo zijn ze uiterst inbraakveilig. Met de aankoop van deze pvc ramen en deuren kan je dus op beide oren slapen.

De modernste technieken worden verwerkt in hun pvc ramen. Het is dan ook niet onlogisch dat heel wat specialisten met plezier beroep doen op het materiaal van Schüco. Bovendien geeft de fabrikant een stevige ondersteuning aan vakmannen. Daardoor krijgt hij alle informatie over jouw pvc ramen en deuren en ondersteuning. 

Wanneer kies je voor PVC ramen van Kömmerling?

Kömmerling moet zeker niet onderdoen voor Schüco en deze twee blazen elkaar voortdurend in de nek als het aankomt op innovatie, comfort, veiligheid en energie. Toch zweren bouwexperts als ik bij PVC ramen van Kömmerling. Uit ervaring kan ik alleen maar zeggen dat werken met Kömmerling een stuk leuker en makkelijker is dan Schüco, met beiden bekom je natuurlijk een even mooi resultaat.

Weet wel dat Kömmerling 15 jaar garantie biedt op zijn pvc ramen en deuren. Een bijkomende zekerheid voor iedereen die denkt over nieuwe pvc ramen of deuren.

Recente artikelen