Ramen en deuren

In 4 stappen naar de perfecte offerte voor je nieuwe ramen en deuren

Door goed de prijzen te vergelijken van je ramen en deuren kan je immers een aardig bedrag besparen. Hoe je dat doet, een offerte aanvragen voor je ramen en deuren? Ik geef alvast graag enkele tips mee samengevat in 4 stappen.

 

Let op de prijs-kwaliteitsverhouding

Bij het aanvragen van een offerte voor je ramen en deuren raden we je aan verder te kijken dan enkel de laagste prijs. Je bent immers niets met ramen van een minderwaardige kwaliteit die je na een paar jaar al opnieuw moet vervangen. Lees grondig je offerte voor je ramen en deuren na en kies voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en niet voor de laagste prijs. Zo geniet je veel langer van je ramen en deuren. Ook de kleine lettertjes in de offerte voor je ramen kunnen belangrijk zijn. Lees deze dus altijd grondig na. Zo voorkom je achteraf eventuele problemen.

Let op merken en professionaliteit

Weet dat toonaangevende merken vaak garant staan voor kwaliteit. Bovendien werken ze samen met professionele installateurs die weten waarmee ze bezig zijn. Vaak kan je dit ook afleiden uit de kwaliteit van de offerte. EMAC en Blyweert zijn bijvoorbeeld twee fabrikanten die topmateriaal afleveren. Vraag je een offerte aan voor je ramen en deuren, dan kan je specifiek vragen achter deze merken. Als je dan ook nog je offerte voor je ramen en deuren aanvraagt bij een betrouwbare plaatser, dan zit je voor jaren goed. Ramen en deuren vormen een forse investering, dus je neemt maar beter een weloverwogen beslissing.

Vergelijk correct offertes voor ramen en deuren

Natuurlijk is het verstandig om meerdere offertes voor je ramen en deuren op te vragen. Vaak kom je via vrienden, kennissen of familie al wel bij enkele leveranciers terecht. Als je meerdere offertes voor je ramen en deuren opvraagt kan je vergelijken, maar doe dit wel op een juiste manier. Vergelijk dezelfde ramen en service met elkaar, anders krijg je een vertekend beeld, waar je eigenlijk niet mee verder kan.

Vraag verstandig een offerte aan

Andere zaken om rekening mee te houden bij het aanvragen van een offerte voor je ramen en deuren? Kijk of de ramen voorgemonteerd worden geleverd of niet. Uiteraard is het ook belangrijk om te weten of de ramen worden geplaatst of niet. Dit kan aardig wat schelen in de prijs van je offerte voor je ramen.

We geven het nog een laatste keer mee: kies voor kwalitatieve ramen! Vraag vandaag nog een offerte aan voor je ramen en deuren

Recente artikelen