Ramen en deuren

Het keurmerk van Meesterplaatser.be

Als bouwexpert werk ik graag met kwaliteit. Ik kies dan ook al jaren voor toonaangevende leveranciers, maar niet altijd doen deze bij de klant een belletje rinkelen. Met het keurmerk van Meesterplaatser.be is dit nu opgelost. Toonaangevende merken in meesterlijke ramen en deuren werken samen met vaklui en geven deze een keurmerk. Ideaal om de klant te overtuigen van de kwaliteit van de ramen en deuren. Het label is een garantie op kwaliteit en biedt de klant de nodige zekerheid.

Meesterlijke ramen en deuren

Een persoonlijke aanpak gegarandeerd!

Het keurmerk van Meesterplaatser.be garandeert ook een persoonlijk aanpak. Dat is namelijk één van de stokpaardjes van de organisatie. Leden van Meesterplaatser.be maken steeds een persoonlijke afspraak met de klant. Zo kunnen de wensen perfect ingeschat worden en kan er echt een offerte op maat gemaakt worden. Deze offerte is uiteraard gratis. De meesterplaatsers trekken de nodige tijd uit om alles grondig na te meten en bekijken alle mogelijkheden. Aluminium, hout of pvc: de klant kiest. Meesterplaatser.be zorgt voor een piekfijne plaatsing!

Advies op maat

Maar de meesterplaatsers gaan nog een stukje verder. Ze geven ook alle mogelijkheden betreffende subsidies door. De meester plaatsers zijn thuis in de Belgische wetgeving en weten perfect voor welke subsidies je in aanmerking komt. Zo loop je geen enkele premie mis waar je recht op hebt. Deze premies zorgen voor een fikse korting op je meesterlijke ramen en deuren, mooi meegenomen toch?

Vakwerk op de werf

Naast het feit dat je met het keurmerk van de Meesterplaatsers.be mag rekenen op kwalitatief materiaal aan scherpe prijzen, is het ook een garantie op vakmanschap. Niet iedereen mag het keurmerk dragen en je scheidt er onmiddellijk het kaf van koren mee. De meesterplaatsers engageren zich om proper te werken en de werf piekfijn achter te laten. Bovendien worden de planningen piekfijn opgesteld en gerespecteerd. Niets vervelender dan werklui die hun afspraken niet nakomen. Ik ken er zelf een aantal persoonlijk en ik steek alvast mijn hand in het vuur voor de manier van werken van deze professionals.

Kies voor zekerheid

Ben je wel te vinden voor een persoonlijke aanpak, kan je advies gebruiken en wil je zorgeloos je meesterlijke ramen en deuren laten plaatsen? Dan adviseer ik je alvast met Meesterplaatser.be in zee te gaan. Maak vrijblijvend een afspraak met één van de meesterplaatsers en luister naar het verhaal. Vergelijk de gratis offerte gerust met deze van de collega’s, ik ben er zeker van dat de verschillen klein zullen zijn. Je bent echter wel zeker van kwaliteit en vakmanschap en dat is wat mij betreft veel waard. Problemen achteraf kosten je vaak heel wat meer! 

Recente artikelen