Bouwtrends

Een strakke look met aluminium ramen

Een steellook profiel geeft een landelijke woning extra cachet, maar is ook ideaal voor wie houdt van de industriële stijl van ramen. Kortom, de looks van een stalen alu raam, maar wel thermisch onderbroken en met een uitstekende akoestische isolatie. Kies je voor aluminium, dan kies je voor duurzame elegantie en zorgeloos woonplezier.

Steellook is een unieke aluminium raam- en deuroplossing dat uitblinkt door zijn slanke & unieke uitstraling. Deze reeks beschikt over de beste isolatiewaarden in zijn soort.

  • Geschikt voor stijlvolle renovatie & nieuwbouw
  • Steeds toepasbaar met dubbel of drie-dubbel glas
  • Geschikt voor hedendaagse & moderne woningen
  • Uitstekende isolatie

 

Aluminium ramen bieden een uitstekende isolatie

Waarom aluminium ramen buiten de fantastische uitstraling, nog aan populariteit wint? Omdat je er uitstekend door kunt isoleren. De alu ramen hebben tegenwoordig een 3-dubbele beglazing en legt zo een schil rond je woning, waardoor er ontzettend weinig warmte verloren gaat. Door de uitstekende isolatie hoef je ook niet bang te zijn dat het in de zomer een serre wordt. Aluminium ramen die goed geïsoleerd en geventileerd zijn hebben geen nadelen op dat vlak. Ze zijn bovendien perfect water- en winddicht.

Krijg advies van experts in alu ramen & deuren

Met Raamwinkel heb je alvast een specialist gevonden die al heel wat projecten heeft mogen realiseren. Informeer dan ook gerust naar de prijs voor jouw project. Vraag gerust enkele referenties op en bespreek de specifieke mogelijkheden voor jouw woning.‍

Interesse in aluminium ramen of deuren? Bezoek onze website voor advies en een bereken uw offerte online.

Recente artikelen