Renoveren

Een kwalitatief alternatief voor de zelfplaatser met weinig budget

Ongetwijfeld kun je heel wat raamspecialisten opnoemen die aluminium ramen en pvc ramen leveren. Logisch want ze hebben heel wat vestigingen en geven aardig wat budget aan publiciteit uit. Als je je ramen van A tot Z wil uitbesteden en daar flink wat budget voor kunt uittrekken, zijn deze partijen ongetwijfeld een geweldige keuze op het vlak van aluminium ramen en pvc ramen. Voor de zelfplaatser die de handen uit de mouwen wil steken is er echter een even kwalitatief alternatief: Raamwinkel.be.

Aluminium & pvc ramen van A tot Z

Bij de grote namen op de markt is alles gericht op de volledige ontlasting. Van het afbreken van de oude ramen tot de volledige plaatsing van de nieuwe, een team aan mensen neemt het volledig van je over. Beschik je over weinig tijd, heb je twee linkerhanden en/of heel wat geld voor je ramen en deuren over, dan vormen zij de geknipte oplossing. Maar wil je de touwtjes meer zelf in handen nemen, ben je handig en best bereid om je eigen aluminium ramen of pvc ramen te plaatsen, dan vormt Raamwinkel.be zeker een waardig alternatief. Deze onlinespeler richt zich namelijk op de zelfplaatser en pakt uit met pvc ramen en aluminium ramen aan fabrieksprijzen.

Aangezien er hier maar één showroom is, je zelf je offerte online opmaakt en de volledige transactie quasi over het internet loopt, zijn de kosten hier een stuk minder hoog. Dat merk je onmiddellijk aan de prijs van je ramen. Wil dit zeggen dat ze je bij Raamwinkel.be opzadelen met minder kwalitatieve pvc of aluminium ramen? Nee hoor, net als de gekende namen werken ze met ramen van topkwaliteit. Denk maar aan merken als SchücoKömmerling en Blyweert.

Ook bij Raamwinkel wordt je niet aan je lot overgelaten

Wil dit zeggen dat ze bij Raamwinkel.be volledig aan je lot overlaten? Zelfs dat blijkt niet het geval. Opmeten en nameten op de werf is blijkbaar een optie en er is wel een ervaren team, dat mits bijbetaling een handje kan komen toesteken op de werf. Uiteraard trekt dit de prijzen van je aluminium ramen en pvc ramen ook wat op, maar al bij al betaal nog steeds minder dan bij de grotere spelers. Via hun website ondersteunen ze de zelfplaatser met filmpjes, zodat iedereen in principe ramen kan monteren. Aan jou om in te schatten of je het klusje zelf kunt klaren of toch maar beter kiest voor een volledige ontlaste plaatsing.

Kiezen tussen heel veel raamspecialisten

Weet dat er steeds 2 mogelijkheden bestaan en dat zelfplaatsers in principe een stuk voordeliger af zijn. Misschien is er wel een vriend, kennis of familielid dat ervaring heeft met het plaatsen van aluminium ramen of pvc ramen en kan komen helpen? Wil je het helemaal aan externen overlaten, dan zit je goed bij de gekende spelers. Waarom vraag je eens geen offerte op bij de collega’s en leg je ze naast de offerte van Raamwinkel.be? Misschien kan dat wel de doorslaggevende factor zijn ...

Recente artikelen