Ramen en deuren

Waarom heel wat mensen dan toch resoluut kiezen voor PVC ramen van Raamwinkel?

Wel, omdat deze PVC ramen niet enkel betaalbaar zijn, maar ook nog eens topmerken zijn. Waarom zou je meer betalen voor je PVC ramen als je bij Raamwinkel ze tegen een fabrieksprijsje kunt kopen? Inderdaad, zo denken wij er ook over.

Een gigant in PVC ramen

Op enkele jaren tijd is Raamwinkel uitgegroeid tot een gigant in PVC ramen. Door zich te focussen op online verkoop, alle overbodige zaken weg te snijden en toch voor kwalitatieve PVC ramen te kiezen, hebben ze heel wat marktaandeel gewonnen. De PVC ramen van Raamwinkel vinden gretig aftrek bij zelfplaatsers die wel ramen van een topmerk willen, maar dan wel tegen een correcte prijs.

Ondertussen zijn er tal van extra diensten toegevoegd, zodat ook minder handige mensen tegen zeer goedkope prijzen PVC ramen kunnen laten plaatsen.

PVC ramen op maat

Bij Raamwinkel vind je de ramen van Schüco en Kömmerling. Twee topmerken in PVC ramen die tot de wereldtop behoren. Online kan je heel makkelijk een offerte aanvragen, maar net zo goed bereken je zelf de prijs voor je PVC ramen. Over de prijs wordt bij Raamwinkel immers helemaal niet geheimzinnig gedaan. Met enkele drukken op de knop rolt jouw totaalprijs uit de online offerte calculator.

Kun je toch wat ondersteuning gebruiken? Dan kan je dit online vragen, maar net zo goed trek je naar één van de showrooms van Raamwinkel in Gent, Brugge of Antwerpen. Hier word je door een ervaren adviseur geholpen bij de keuze van je PVC ramen.

Voordelige PVC ramen met heel wat troeven

De PVC ramen van Raamwinkel beschikken stuk voor stuk over heel wat troeven. Zo isoleren alle ramen uitstekend, waardoor je de investering in een minimum aan tijd kunt recupereren. De PVC ramen van Raamwinkel voldoen aan de hoogste isolatienormen.

Op het vlak van onderhoud zit je ook goed met PVC. Deze ramen hebben amper onderhoud nodig en doordat ze verstevigd zijn met staal, zijn deze oersterk en gaan ze jaren mee. Als je dan ook nog weet dat de PVC ramen bij Raamwinkel aan fabrieksprijzen de deur uit gaan, waarom zou je het dan niet overwegen?

Recente artikelen