Beurzen

Doe inspiratie op: Architect@work

Als bouwspecialist moet ik natuurlijk de vinger aan de pols houden over nieuwe ontwikkelingen. Ik bezoek dan ook geregeld een beurs en de Architect@work beurs die op 27 en 28 april doorgaat in Kortrijk Xpo staat zeker op mijn agenda.

Innovatie en inspiratie

Ik mag dan wel vooral uitvoerend werk verrichten, maar innovaties in de bouw interesseren me natuurlijk. Als je dan toch aan het verbouwen bent, kan je maar beter gelijk de laatste nieuwe technieken en systemen installeren. Deze beurs richt zich op voorschrijvers/adviseurs die op zoek zijn naar de laatste nieuwe innovaties in de bouwwereld. Elke keer ik de beurs bezoek pik ik er wel een aantal nieuwigheden op die ik vervolgens aan mijn klanten kan voorstellen.

Voor ons als professionals is het een uitgelezen mogelijkheid om met alle nieuwigheden in contact te komen en er wat bijkomende informatie over te krijgen.

Seminaries

Op 27 april bezoek ik er alvast het seminarie over verlichting. Ik heb gelezen dat er hier dieper wordt ingegaan op het verschil tussen LED-verlichting en gloeilampen en dat boeit me wel. Aangezien ik tijdens mijn verbouwingen geregeld ook voor de verlichting moet zorgen wil er wel graag wat meer over weten.

Ik kijk er alvast naar uit en houd jullie op de hoogte! 

Recente artikelen